EKOLAB

Nye medarbejdere i Ekolab.

I efteråret 2018 modtog Ekolab Gazelleprisen, for at være blandt den ene procent af virksomheder, som vækster mest i Danmark; men ingen vækst uden gode medarbejdere.

 

Ekolabs stab af solide ingeniører er i løbet af det sidste års tid blevet udvidet med Jonas Levinsen, der med en baggrund som uddannet elektriker med speciale i installationsteknik er AP Graduate in Energy Technology. Jonas har siden sin ansættelse i marts 2018 været med til at opbygge Ekolabs kompetencer indenfor belysning. Martin Kürstein Jepsen er oprindeligt uddannet arkitekt MAA fra Arkitektskolen Aarhus; men har i 2018 afsluttet uddannelsen som diplomingeniør i bygningsdesign på Aarhus Universitet, med speciale i energi og indeklima. Martin tilfører arkitektens øje til Ekolabs arbejde med energirenoveringer, og i kommunikationen af løsningsforslag til bygherre. Og endnu to, helt nyuddannede, diplomingeniører i bygningsdesign med speciale i energi og indeklima er kommet til: Sara Bække bidrager til Ekolabs arbejde med energiscreening af bygninger samt projektering og udbud af energirenoveringsprojekter og Line Søndergaard Kristensen forstærker Ekolabs indsats indenfor bæredygtighed, i forbindelse med både DGNB-certificering og kurser.

 

Med en styrket stab ser Ekolab frem til fortsat at yde den bedste service til vores kunder.

Translate »