EKOLAB

Cookie- og privatpolitik

Denne hjemmeside bruger følgende Cookies:

Cookie Navn Formål
Cookie Settings  moove_gdpr_popup Når denne cookie er aktiveret, bruges disse cookies til at gemme dine cookieindstillinger.
Google Analytics _ga Når denne cookie er aktiveret, bruges disse cookies til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores websted. Vi bruger oplysningerne til at hjælpe os med at forbedre webstedet. Cookies indsamler oplysninger i en anonym form, herunder antallet af besøgende på webstedet, hvor besøgende er kommet til siden fra og de sider, de besøgte.Detaljerede oplysninger om Google Analytics-cookie findes her:

An explanation of Cookies & Google Analytics

Find out more about opting out of Google Analytics across all websites

Review the Google Analytics privacy & security policy

 

Cookie-indstillinger
Du kan aktivere eller deaktivere dine Cookie-indstillinger på vores hjemmeside når som helst via Cookie Settings.

Oversigt

1. Cookies på hjemmesiden
2. Hvad er Cookies?
2a. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
2b. Google Analytics
3. Brug af personoplysninger
3a. Kontakt vedr. personoplysninger
3b. Beskyttelse af personoplysninger
4. Ejeroplysninger

1. Cookies på min hjemmeside
Vi bruger cookies på hjemmesiden til at forbedre brugervenligheden bl.a. ved at huske dine indstillinger og indsamle viden om, hvordan du og andre brugere færdes på hjemmesiden. Vi optimerer løbende hjemmesiden på baggrund af dette, så du og andre brugere sikres en god oplevelse.

Der lagres automatisk cookies på din enhed, når du færdes på hjemmesiden, da det giver dig den bedste brugeroplevelse. Du kan se herunder, hvordan du sletter dem igen.

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2 a. Opbevaring af Cookies
Cookies sletter sig selv efter noget tid (tidsrum er varierende), men de fornyes efter hvert nyt besøg på hjemmesiden. Du kan aktivt slå cookies fra ved ikke at acceptere cookie-beskeden du ser første gang du besøger hjemmesiden. På følgende link kan du se, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

2 b. 3. parts cookies – Google Analytics
Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Oplysningerne er anonymiserede fra Google side, så f.eks. IP-nummer ikke kan genkendes. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics enten ved ikke at acceptere 3. part cookies (under indstillinger i beskeden om cookies du kan se nederst på siden første gang du besøger den) – eller her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via mail eller telefon.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den ydelse eller service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3a. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på e-mail ms@ekolab.dk Er der registreret forkerte data eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3b. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på en computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Ejeroplysninger
Har du yderligere spørgsmål til brug af cookies på hjemmesiden, er du velkommen til at rette henvendelse til os.


EKOLAB, Vestergade 48 H 2.tv. – 8000 Aarhus C – Tlf. 86 13 20 16

E-mail: ms@ekolab.dk

 

Translate »